Ruben Mepschen

 

 

personal trainer

 

 

 

Over

mezelf

Ik ben sinds 1992 actief in de Fitness- en Bodybuildingsport. Als enthousiast sportman vind ik het niet alleen heerlijk om zelf te trainen, maar ook om anderen te begeleiden op hun (eerste) stappen op weg naar een gezonder fysiek. In de loop der jaren heb ik huisvrouwen, scholieren, senioren, familieleden en anderen mogen helpen om sterker, slanker, gespierder en vooral gezonder te worden.

 

 

 

training op maat

 

Ieder lichaamstype is uniek. Wat voor een ander werkt, werkt wellicht niet voor jou. Samen ontwerpen wij een op maat gesneden trainings- en voedingsschema, waarmee jij de door jou gestelde doelen, stap voor stap, kunt bereiken.

Wat zijn uw wensen? Vet verbranden? Spiermassa opbouwen? Of gewoon uw algehele conditie verbeteren?

persoonlijke begeleiding

Veel mensen besluiten zonder enige kennis van zaken de sportschool in te stappen en lopen daarbij het risico op blessures en andere ongemakken. Weer anderen beginnen enthousiast te sporten, maar bemerken weinig tot geen resultaat en geven het gefrustreerd op. Persoonlijke begeleiding door een ervaren trainer is de manier om de door u gewenste resultaten op een veilige en verantwoorde manier te behalen.